Project Description

Bostadsrättsföreninge Sintram

Nyproduktion av 14 stycken påkostade radhus med bostadsrätt nära Karlskoga centrum.

Smarta och genomtänkta radhus med genomgående exklusivt touch. Här är tveklöst radhusen för den moderna barnfamiljen som vill flytta in i ett optimalt boende med upp till 4 stycken sovrum och 2 helkaklade badrum. Stora och öppna sällskapsytor på bottenplan skapar en gemytlig känsla med fina möjligheter till samvaro. Trivsamt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna i vardagsrummet med utgång till uteplatsen i optimalt söderläge för sol under hela dagen. Beskymmerfritt boende i nyproduktion där inga långvariga och dyra renoveringar behöver göras. Här får man endast koden till sitt Yale Doorman lås när man flyttar in och behöver inte ägna en tanke dräneringar eller takbyte. Vid inflytten erhålls även en exklusiv multiroomhögtalare från Sonos för att man efter en hård arbetsvecka ska kunna lägga barnen och slå på en bra låt och bara njuta av sitt boende till 100 %. Barnen får ett Nintendo Switch så att föräldrarna i lugn och ro kan njuta av en rofylld inflytt utan stress.

Husen har en låg driftkostnad tack vare den energieffektiva värmepumpen med värmeåtervinning. Vattenburen golvvärme i hela bottenplan för optimal komfort.

Bekväm parkering precis utanför dörren till radhuset utan någon kostnad. Förråd utanför dörren för goda förvaringsmöjligheter. Exklusivt kök där köparen ges att forma sitt kök efter sina önskemål. I övrigt finns fina möjligheter att påverka materialvalen invändigt i husen.

Radhusprojektet är beläget i ett mycket populärt område i Karlskoga med närhet till allt en barnfamilj behöver. Förskola, skola (F-9) samt gymnasium på bekvämt gångavstånd. Livsmedelsbutik, gym, ishall & idrottsplats även det i närheten. Fina promenadstråk, närhet till Möckeln med både möjlighet till fiske och båtliv.

Snabbfakta:
Projekt: Bostadsrättsföreninge Sintram
Antal bostäder: 14
Ort: Karlskoga
Status: Pågående